Pitanja i odgovori

Plaćam li dostavu prilikom kupovine preko interneta?

Troškovi dostave se posebno naplaćuju i iznose 10,00 KM. Troškove dostave plaća Korisnik zajedno sa proizvodima kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. U slučaju da je vrijednost porudžbine iznad 200,00 KM, Korisnik je oslobođen troškova isporuke, osim ako cijena artikla koji naručuje nije snižena posebnim popustom.

Koliko dugo traje dostava?

Uobičajeni rok za isporuku porudžbina je od 2 do 7 radnih dana. Porudžbine koje primimo do 12 časova radnim danom, istog dana isporučujemo kurirskoj službi brze pošte, te na Vašoj adresi može biti već sutra. Porudžbine koje primimo vikendom, kuriru isporučujemo u prvi naredni radni dan. Isporuka porudžbina se ne vrši vikendom i praznicima.

Šta se dešava kada naručim robu?

Nakon što ste pritisnuli dugme NARUČI, u kratkom roku ćemo provjeriti da li je predmet koji ste naručili dostupan na stanju i odgovorićemo Vam elektronskom poštom kako bismo Vam potvrdili narudžbu. Vaš željeni artikal i podatke o kupcu i adresi za dostavu ćemo prosljediti kuriru brze pošte koji će sa vama dogovoriti vrijeme dostave. Robu plaćate gotovinom kuriru, prilikom preuzimanja.

Hoću li dobiti račun prilikom kupovine?

Za svaku narudžbu preko internet prodavnice, uz željeni artikal, dobićete i fiskalni račun.

Na koji način mogu da platim naručene proizvode?

Robu plaćate gotovinski, kuriru brze pošte, prilikom preuzimanja vaše porudžbine.

Poručeni artikal mi ne odgovara. Mogu li da ga vratim?

Od kupovine možete odustati tokom 15 dana od primanja robe, u skladu sa Zakonom. Robu je potrebno vratiti lično, zajedno sa dokazom o kupovini (fiskalni račun) u neku od naših poslovnica, ili poslati kurirskom službom na adresu neke od naših poslovnica. Roba koju vraćate mora biti nekorištena, neoštećena i u originalnom pakovanju, onako kako ste je primili. Troškove slanja robe snosi Kupac.

Šta da radim u slučaju dobijanja pogrešnog ili oštećenog proizvoda?

Ako ste dobili pogrešan proizvod koji niste naručili, ili je proizvod oštećen, potrebno je isti vratiti lično, zajedno sa dokazom o kupovini (fiskalni račun) u neku od naših poslovnica, ili poslati kurirskom službom na adresu neke od naših poslovnica. U slučaju dostave pogrešnog ili oštećenog proizvoda, trošak dostave plaća GasMonaBoni.

Mogu li promjeniti ili otkazati porudžbinu?

Porudžbinu možete otkazati ili izmjeniti do trenutka kada Vaše poručene artikle ne uručimo kuriru brze pošte. Porudžbinu možete otkazati tako što ćete poslati elektronsku poštu na adresu prodaja@boni.ba, ili nas kontaktirati porukama preko društvenih mreža.

Shopping Cart